Huisreglement

Voor het in gebruik nemen van ons saunacomplex dient u eerst een douche te nemen.

Ook na elk bezoek aan de droge sauna, de infraroodsauna of het stoombad dient u eerst een douche te nemen alvorens u in de whirlpool of het zwembad gaat.

Het saunacomplex is volledig rookvrij.

Verplicht gebruik van handdoeken in de sauna en infraroodsauna.

Het is niet toegestaan producten toe te voegen in het zwembad, de whirlpool of de sauna.

Eigen dranken en eten zijn niet toegelaten.

Kinderen dienen steeds onder toezicht van een volwassene te blijven.

Badslippers zijn verplicht. Je mag je eigen badslippers meebrengen.

Verboden te duiken in het zwembad.

Huisdieren worden niet toegelaten

Wij verzoeken u uw reservatie steeds te bevestigen met een voorschot. Dit voorschot bedraagt 50 euro. Het bedrag wordt gestort op het rekening nummer 735-0222073-28. Gelieve bij overschrijving bij mededeling enkel naam, datum, aanvangsuur of reserveringsnummer te vermelden.

Uw reservatie is enkel geldig indien het voorschot betaald werd. Het voorschot dient voldaan te worden binnen de 5 dagen na de boekingsdatum,indien het voorschot niet tijdig werd voldaan zullen wij de reservatie schrappen en de uren opnieuw openstellen en dit zonder u te verwittigen.

Op het einde van de door u gehuurde periode, dient u zich naar de balie te begeven. Bij het laattijdig verlaten van het privécomplex, rekenen wij 20 euro per 10 minuten aan.

Annulaties dienen minimum 72 uur op voorhand te gebeuren om uw voorschot te kunnen behouden. Er worden geen voorschotten terugbetaald.

Indien u annuleert op de dag van uw reservatie wordt 90% van het totale bedrag in rekening gebracht .

Indien u niet aanwezig bent op uw reservatie wordt het hele bedrag in rekening gebracht.

Wanneer schade aangebracht wordt aan de door u gehuurde ruimte bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden en wanneer de ruimte gesloten moet worden om deze reden een schadevergoeding van 500,00 euro per dag te betalen.          

Ayapura kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van het saunacomplex en zal dus ook nooit in gebreke kunnen worden gesteld.

Ayapura zal ook niet verplicht zijn een schadevergoeding te betalen.

Ayapura heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.

Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. voor geschillen tussen Ayapura en onze klanten is de rechtbank van Hasselt bevoegd,tenzij door de wet een andere rechtbank wordt toegewezen.

Iedereen die een reservatie maakt bij Ayapura verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels.